Branding-, marketing- og forretningsmodeller i samspil med selvstændige og iværksættere, der vil opnå virksomheden de brænder for.

  • Brandingmodel værktøjet udvikler din virksomheds branding, så du adskiller dig fra konkurrenterne og opbygge et brand i kundens bevidsthed
  • Forretningsmodel værktøjet giver dig overblik over din virksomheds forretningsplan, og skaber innovation gennem kendskab til kundernes behov
  • Marketingmodel værktøjet giver dig indblik i, hvordan virksomheden finder kunden, møder kunden og rammer kunden i virksomhedens marketing

Formål

Gnist Marketings formål er at hjælpe selvstændige og iværksættere med at opnå virksomheden de brænder for.

Selvstændige og iværksættere er professionelle ildsjæle med masser af motivation og energi – men også usikkerhed og et behov for feedback, for at udvikle sig selv og virksomheden. Navnet Gnist Marketing bunder i betydningen af ordet “gnist”, som en årsag til at denne proces eller udvikling begynder, og fører til at disse ildsjæle opnår virksomheden de brænder for.

Strategi i praktiske modeller

Strategisk branding, marketing og forretningsudvikling er essentielle for at opbygge en succesfuld virksomhed.

Desværre er det også ord, der hurtigt fører til varm luft, abstrakte begreber og buzzword-bingo. Derfor bliver strategi ofte ophøjet til en overfladisk snak, hvor vi taler henover hovedet på hinanden. Med branding-, marketing- og forretningsmodellerne arbejder vi i stedet med praktiske modeller, der visuelt viser, hvordan strategien hænger sammen, og hvordan den påvirker virksomheden internt og eksternt.

På denne måde bliver snakken konkret, og arbejdet med modellerne fører til at vi kan; forklare, placere, præsentere og forny virksomheden, beskrive forretningsmodellen samt kende, finde, møde og ramme kunderne.

Samspil gennem workshops

Gnist Marketing udvikler branding, marketing og forretningsmodeller gennem workshops, hvor vi i sammen skaber løsninger på din virksomheds udfordringer. Workshoppen kræver at du deltager aktivt i processen, hvilket fører til konkrete tiltag, der kan bruges i virksomheden fra dag 1.

Gennem workshoppen får du både medspil og modspil undervejs, men magien sker ved samspil, hvor er vi spiller hinanden gode. Vi er altså på samme hold, hvor du bidrager med stor viden om din virksomhed og målgruppe, hvilket kombineres med viden min om branding, marketing og forretningsmodeller – der tilsammen skaber holdspil og synergi.

Mikki Dall

Mikki Dall profilbillede

Bag Gnist Marketing står Mikki Dall, der har masser af erfaring indenfor design, marketing og strategi. Mikki har bl.a. uddannelserne Postgraduate Diploma i Digital Marketing, Bachelor i Innovation & Entreprenørskab og er desuden certificeret i Business Model Canvas.

Se hele Mikki’s CV på LinkedIn