Gnist Marketing hjælper virksomheder med at kickstarte deres forretningsmodel, marketing og hjemmeside – gennem en “gør det sammen” filosofi.

Kickstart din marketing

Alt for mange virksomheder har en marketingstrategi eller forretningsmodel, der lever i skrivebordsskuffen – eller aldrig er blevet lavet. Virksomheden er fanget i dagligdagen, hvor man er så fordybet i de daglige opgaver, at man glemmer at tænke over, hvad målet med det daglige arbejde egentlig er.

Gnist Marketing hjælper med at kickstarte din marketing, så du kan komme i gang med marketing, eller tilbage på sporet, hvis du er gået død i det. Rejsen til at kickstarte din marketing går gennem tre destinationer; forretningsmodel, marketingstrategi og hjemmesidestrategi.

Gør det sammen filosofi

Gnist Marketing arbejder ud fra “gør det sammen” filosofien, der tager en praktisk tilgang til strategi. Det kan ikke nytte noget at lave en forkromet strategi, der er kun virker i teorien, og ikke tager højde for din virksomheds situation. Du har som kunde en masse viden om din målgruppe, branche og organisation – som vi sammen kan omsætte til succesfuld marketing.

Gør det selv
“Gratis”
Udføres selv
Find selv viden
Gjort for dig
Dyrt
Udføres af andre
Andre har viden
Gør det sammen
Billigere
Udføres sammen
Adgang til viden

Gør det sammen filosofien kræver at du afsætter tid til arbejdsmøder og workshops, og er en aktiv del af udviklingen af din forretningsmodel, marketing eller hjemmeside. Til gengæld får du et resultat, der kan implementeres i virksomheden fra dag 1, i stedet for en forkromet præsentation, der aldrig bliver ført ud i livet.

Gnist Marketing & Mikki Dall

Bag Gnist Marketing står Mikki Dall. Med min baggrund indenfor design, marketing og iværksætteri brænder jeg for, at skabe levende marketing og opbygge gode kundeforhold gennem et godt samarbejde.

Lær personen bag at kende